Yunusemre Belediyesi, 75 Yıl Mahallesi’nde bulunan atıl durumdaki alanı parka çevirirken; mahallede bulunan Engelsiz Yaşam Parkı’nda da yenileme çalışması yaparak bölge halkının takdirini topladı.

İlçeye yeni parklar kazandıran Yunusemre Belediyesi, mevcut parklarda da yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 75. Yıl Mahallesi’nde bulunan atıl alanı park olarak değerlendirirken; mahallede bulunan Engelsiz Yaşam Parkı’nda da ışıklandırma çevre düzenlemesi ve yürüyüş yolu yaptı. Mahalle sakinlerinden özel bir rehabilitasyon merkezinde müdür yardımcılığı yapan Sultan Bayat, yeni düzenlemeyle merkez öğrencilerinin parkta güzel vakit geçirdiklerini söyledi. Bayat, “Burası bizim çocuklarımız için çok güzel bir alan oldu. Stres atma, eğlenme, yeşil alanların kullanımı için çocuklarımız çok rahat ediyor. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimize, muhtarımıza, çalışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Mahallelerine yeni parklar kazandıran Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür eden 75. Yıl Muhtarı Aziz Çetinbaş ise belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarını söyledi. Çetinbaş açıklamasında, “5399 sokakta çamlık alan atıl durumdaydı. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye ziyaret ederek bu alanın değerlendirilmesini istemiştik. Başkanımız isteğimizi kırmadı ve alana park ve ışıklandırmaları yapıldı. Yine Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 5306 sokakta da ışıklandırma, oyun grubu, spor aletleri, yürüyüş yolu yaptılar. Vatandaşlarımız akşamları rahat rahat parklarda gezebiliyorlar. Hizmetlerden memnunuz” diye konuştu.