Avcılar Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden beklenen 1/5000 ölçekli imar planı yapımı sürecinin hızlandırılmasına yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Avcılar Belediyesi imar konularının çözümünde ortak akıl kullanarak özellikle halkın taleplerini büyük titizlikle dikkate alıyor. İmar Planı çalışmaları halkın temsilcileri ile görüş alışverişi yaparak şekillendiriliyor.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Firuzköy ve Yeşilkent Mahalle Muhtarları; Meral Akverdi ve Aziz Körpeci, Avcılar Belediye Meclis Üyeleri; Leyla Poyraz, Erhan Paldımoğlu, İsmayil Algül, Mustafa Şentürk, Cafer Çadırardıç, Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Tuna Yüksel Özcan ve Plan Proje Müdürü Sibel Özkan ile birlikte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden beklenen 1/5000 ölçekli imar planı yapımı sürecinin hızlandırılması için çalışmalara devam ediliyor.

Yapımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden beklenen 1/5000 ölçekli imar planı yapımı sürecinin hızlandırılması için Avcılar Belediyesi olarak Yeşilkent 1/5000 ölçekli taslak imar planı hazırlandı. Yeşilkent mahallesinde kurulacak olan büroda çalışmalar devam edecek ve burada vatandaşların görüşleri alınacak. Bu süreçten sonra 1/5000 ölçekli taslak plan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne sunulacak.