Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Aydın Yurtlar Derneğine kayıtlı özel yurtların sahipleri, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu sahibi Ömer Çevik, Yüceler Kız Öğrenci Yurdu sahibi Murat Kemal Yüce, Akademi Öğrenci Yurdu sahibi Yiğit Ulur, Aykut Öğrenci Yurdu sahibi Niyazi Aykut, Örnek Öğrenci Yurdu sahibi Şevket Şimşek, Elit Kız Öğrenci Yurdu sahibi Erkan Aydın ve Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Arş. Gör. Ali Emre Dingil yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Cavit Bircan “Üniversitemiz her geçen gün büyümekte ve gelişmekte; bu süreçte barınma ve beslenme ihtiyacı da artmaktadır. Öğrencilerimizin daha huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için gerekli olan bu ihtiyacı karşılayan özel yurtların sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Özel yurt sahipleri de üniversitenin Aydın için bir şans olduğunu vurgulayarak, “Öğrencilerin sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir ortamda tüm gereksinimlerini karşılamak için özveriyle çalışıyoruz” dedi ve Rektör Bircan’a üniversitenin gelişimi, değişimi için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.