Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Hakkari’nin Şemdinli ilçesi İncesu mevkisinde bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan ve memleketi Pozantı’da toprağa verilen Özel Harekat Polisi Erhan Konuk’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte ziyaret ettiği şehit özel harekat polisi Erhan Konuk’un babası Fehmi Konuk, annesi Emine Konuk, kız kardeşleri Melike Güler ve Emine Konuk ile yakınlarına bir kez daha başsağlığı dileyen Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, isimleri ne olursa olsun bölücü terör örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla süreceğini söyledi.

Milletin huzur ve güvenliği, ülkenin geleceği için canlarını veren aziz şehitleri ve gazileri, kahraman vatan evlatlarını daima şükranla ve minnetle anacaklarını kaydeden AB Bakanı Ömer Çelik’in, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte gerçekleştirdiği taziye ziyaretinde şehit özel harekat polisi Erhan Konuk ve tüm şehitlerin ruhlarına dualar edildi, Allah’tan rahmet temennisinde bulunuldu.

Erhan Konuk’un babası Fehmi Konuk, annesi Emine Konuk, kız kardeşleri Melike Güler ve Emine Konuk ile yakınları, taziye ziyaretinde bulunan AB Bakanı Ömer Çelik ve Vali Mahmut Demirtaş’a “Vatan sağolsun. Milletimiz var olsun” mesajları verdi.