Muş’un Malazgirt ilçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı 26 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri için Malazgirt kardeş belediyesi Başakşehir Belediyesi tarafından ilçeye temizlik çalışmalarına destek vermek için 60 kişilik temizlik ekibi geldi.

Malazgirt ilçesindeki temizlik çalışmalarına destek vermek için gelen Başakşehir Şantiye Şefi Fethi Demir konu ile ilgili yaptığı açıklamada, kardeş belediyemize temizlik desteği vermek için Başakşehir Belediye Başkanımız Sayın Mevlüt Uysal tarafından görevlendirildik ifadelerini kullandı. Şantiye Şefi Demir, ”Sayın Cumhurbaşkanımızın kardeş belediyemiz Malazgirt ilçesine geleceğini duyduğumuzda çok sevindik. Kardeş belediyemiz olduğu için sanki bizi ziyaret ediyor gibi sevindik. Sayın Başkanımız Mevlüt Uysal beyin talimatları doğrultusunda buraya 60 kişilik ekiple geldik. Burayı sanki kendi belediyemiz gibi temizleyeceğiz. Buraya Sayın Cumhurbaşkanımız gelecek. Buda bizde çok büyük bir heyecan uyandırdı. Buraya geldiğimiz ilk saatlerde bile Malazgirt halkının yoğun bir sevgisiyle karşılaştık. Ben ve ekibim burada 26 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri sonuna kadar burada olacağız” dedi.

Başakşehir’den Malazgirt ilçesine gelen temizlik ekibindeki çalışanlar ise, Malazgirt ilçesinde bulunmaktan son derece mutluyuz ifadelerini kullandılar. Kardeş Belediye Başakşehir Belediyesi temizlik çalışanları, ”Sayın Başkanımız Mevlüt Uysal bey Malazgirt ilçesine çok önem verdiğini her seferinde dile getiriyor. Kardeş belediyemizi bir gelin gibi süsleyemeye geldik. Sayın Cumhurbaşkanımızın kardeş belediyemize destek vermesini istiyoruz. Malazgirt halkı yani kardeş belediye halkı, bizleri çok güzel karşıladılar. Çarşı merkezinde dolaştığımızda tüm vatandaşlar bizlere teşekkür ediyorlar”dediler.

Malazgirt ilçe merkezinde 60 kişilik temizlik ekibini gören vatandaşlar, kardeş belediyeye çok teşekkürler ettiler. Malazgirtli vatandaşlar ,”Kardeş belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Malazgirt belediyesi temizlik ekibimiz ilçemizde temizlik yapıyordu. Fakat ilçemize yaklaşık 100 bin vatandaşımızın gelmesi bekleniyor. O yüzden kardeş belediye başkanımız Sayın Mevlüt Uysal beye bize destek olarak temizlik ekibi gönderdiği için çok mutluyuz. Sayın Cumhurbaşkanımız için Malazgirt belediyemiz ve kardeş belediyemiz, tarihi ilçemizi gelin gibi süsleyecekler. O gün bizlerde evlerimizin önünü temizleyerek belediyemize yardımcı olacağız" ifadelerini kullandılar.