Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanlığı görevine yeni seçilen Hüseyin Altındağ ve yönetimini makamında ağırladı.

Şehzadeler İlçesinde büyük tarım alanlarının bulunduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, göreve geldikleri 2014 yılından bu yana çiftçiye her alanda destek olduklarını söyledi. Çiftçiye olan desteklerini sürdüreceklerini ifade eden Başkan Çelik “Şehzadeler ilçemizde 320 bin dönüm tarım arazisi mevcut. Bizim açımızdan tarım ve çiftçilerimiz son derece önemlidir. Bizde bu bilinçle seçildiğimiz günden beri hizmet ediyoruz. Yasan bir zorunluluğumuz olmamasına rağmen göreve geldiğimiz günden bu yana İlçe genelinde ova yollarında malzemeli ve malzemesiz bakım onarım çalışmalarını yapıyoruz. Hava şartlarına karşın erken uyarı sistemleri, üreticilerimizin ürünlerini daha iyi değerlendirmeleri için yaptığımız Kiraz Pazarımız, çiftçilerimize yönelik düzenlediğimiz eğitim çalışmaları,çiftçilerimizin tarım fuarlarına gitmelerine destek olduk. Bu çalışmalarımızı yaparken Ziraat Odamızla birlikte hareket ediyoruz. İnanıyorum ki bundan sonra da yeni başkanımız ve ekibi ile birlikte Şehzadeler Belediyesi ve Ziraat Odası işbirliği ile yeni projelere de imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Şehzadeler Belediyesinin tarıma ve çiftçiye her anda büyük destekler verdiğini ifade eden Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ “Gerek fidan dağıtımları olsun, gerekse ova yolu düzenlemelerinde olsun her türlü çiftçilerimize destek olduğunu görüyor ve bunu en iyi şekilde hissediyoruz. Tüm çalışmalar nedeni ile Belediye Başkanımıza tüm çiftçilerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.