Gümüşova OSB Müdürü Şinasi Tuzluoğlu ve Çilimli OSB Müdürü Yakup Temiz Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, başkanlık seçimi sonrasında makamında ziyaretçileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Şinasi Tuzluoğlu ve Çilimli OSB Müdürü Yakup Temiz Düzce Belediyesi’ndeki makamında ziyaret ettikleri Başkan Dursun Ay’a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Tuzluoğlu ve Temiz’e kendileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ay, iş birliği ve uyum içinde çalışma temennilerinde bulunarak ziyaretleri için teşekkür etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım ve beraberindeki heyet, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım’a ve heyetine teşekkür etti.