19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu’nda hep birlikte iyi işler yaptık. Çok güzel şeyler oldu. İstanbul’un ve Türkiye’nin özeti Beyoğlu’nda hep birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Beyoğlu’nda 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Beyoğlu Belediyesi tarafından Şişhane Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen programa; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Kaymakamı Savaş Ünlü, Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve Beyoğlu’nda görev yapan muhtarlar katıldı. Hep birlikte kahvaltı yapan muhtarlar daha sonra gerçekleştirilen sohbette talep ve önerilerini Başkan Demircan’a ilettiler. Programının sonunda muhtarlar Başkan Demircan’la toplu hatıra fotoğrafı çekildiler.

“Beyoğlu’nda hep birlikte iyi işler yaptık”

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, programda yaptığı konuşmasında, “Muhtarlarımızı seviyoruz. İyi ki varsınız. Beyoğlu’nda hep birlikte iyi işler yaptık. Çok güzel şeyler oldu. Eksiklerimiz elbette var ama Beyoğlu eski Beyoğlu değil, yeni bir Beyoğlu’ndayız. Cenabı Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Önümüzdeki günlerde İstanbul’un ve Türkiye’nin özeti Beyoğlu’nda hep birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin yapı taşı ve mahallerimizde demokrasinin ilk kapısı olan muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum” dedi.

Muhtarlarımızın desteği çok önemli

Beyoğlu Kaymakamı Savaş Ünlü ise, “Belediye başkanımızla birlikte inşallah çok güzel işler yapacağız. Mahalle düzeyinde de muhtarlarımızın desteği çok önemli. Onun için muhtarlarımızla da çok yakın bir çalışma içerisinde olacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.