Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, olağan mahalle ziyaretlerinde Çarıktekke, Yeşilyurt ve Belenyaka mahallelerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Mahalle ziyaretlerinin ilk durağı Yeşilyurt Mahallesi olan Başkan Karaçoban Yeşilyurt İlkokulunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve öğrencilerle sohbet etti. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağıya yenilenen okul öğrenci ve velilerden tam not aldı. Yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını dile getiren okul müdürü ve öğretmenleri Başkan Karaçoban’a teşekkür etti. Eskiden öğrencilerin okul sonrasında okula uğramadıklarını ama yapılan çalışmalardan sonra okul sonrasında bile okula gezmeye geldiklerini belirten Okul Müdürü Barış Özdemir Başkan Karaçoban’a minnettar olduklarını belirtti.

Çalışmalar Yeşilyurt Ortaokuluyla devam edecek

Eğitime olan katkılarıyla herkesin gönlünde taht kuran Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ilkokuldan sonra Yeşilyurt Ortaokuluna da ziyarette bulundu. Okulda yapılacak çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Karaçoban, vatandaşlarla sohbet etti.

50 yıllık sorun çözüme kavuştu

Mahalle ziyaretlerine 50 yıldır yol sorunu olan Çarıktekke Mahallesiyle devam eden Başkan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediyesiyle ortaklaşa yapılan 12 kilometrelik asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Çarıktekke Mahallesindeki vatandaşlarla çay içip sohbet eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi.

Başkan Karaçoban, alt yapı çalışmaları MASKİ tarafından tamamlanan, üst yapı çalışmaları da Alaşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılan toplamda 40 bin metrekarelik kilit parke çalışmasını da yerinde inceledi .Belenyaka Mahalle sakinleriyle yapılan çalışmaları inceleyen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaçoban, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.