Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 80 kilometre civarında beton yol yaptıklarını söyledi.

Bafra Belediyesi, asfalt, beton yol ve kaldırım çalışmalarında yaz kış hız kesmiyor. Yaz mevsiminde yoğun olarak yapılan asfalt ve beton yol çalışmaları hava şartlarına göre ilçenin çeşitli mahallelerinde devam ediyor. Bafra Belediyesinin Cumhuriyet Meydanı’nı yenileme çalışmaları ile Belediye Caddesi’nden başlatılan baskı beton kaldırım çalışmaları Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel Caddesi istikametinde devam edecek.

Bafra Belediyesinin Tabakhane Mahallesinde asfalt ve İlyaslı Mahallesindeki beton yol çalışmaları ise Başkan Şahin tarafından yerinde incelendi. İncelemelere Başkan yardımcıları İsmail Kurt, Fikret Vatansever ile Mahalle Muhtarları Serdar Gürpınar ve Dursun Çağlayan da katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise yaptığı açıklamalarda, “Öncelikli olarak problemleri yerleri yaparak sorunları çözmekten mutlu oluyoruz. Bafra’da yaklaşık 3, bin kilometre yol ağı var. Bunun 556 kilometresi Büyükşehirde, diğerleri bizde. Bizde olan yolların çoğu da hiç yapılmamış olan yollar. Büyükşehir Yasası ile genişleyen hizmet alanımız ile birlikte biz bir planlama yaptık. Bu program dâhilinde özellikle 1,5 yıldır çok sorunlu olan yerlerde beton yol yapma çalışması başlattık. 80 kilometre civarında beton yol yaptık” dedi.