Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, merkez ve doğu mahallelerinde yapılan ve devam eden yatırımları basın turu ile tanıttı.

Alanya Belediyesi’nin merkez ve doğu mahallelerinde projelendirilen yatırımlarının anlatıldığı basın gezisinde ilk olarak yeni Belediye Hizmet Binası inşaatı gezildi. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yeni Belediye Binasının çevresindeki yolların birbirleri ile bağlantısı yapılarak, yaşam alanlarının kesiştiği bir merkez durumuna getirileceğini ifade etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni Belediye binası inşaatının ardından, Oba Mahallesi’nde yapımı devam eden Cenaze Hizmetleri Binası, Asfalt Plenti, Yeni Oba Çayı Köprüsü, Kestel Prestij Caddesi, Kestel’e yapılan Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatı, Mahmutlar’da Kırlangıç Parkları ve Şairler Parkı, restorasyon çalışmalarının sürdüğü Sedre Av Köşkü, Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonu ile Demirtaş Hayvan Barınağını basın mensuplarına tanıttı.

“Doğu mahallelerimizin kaderini değiştiriyoruz”

Gezin son durağı olan Demirtaş Sahipsiz Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezinde yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Yücel, “345 milyon TL ile Antalya’nın en büyük yatırım bütçesine sahip belediyesi olarak, basın mensuplarımızın aracılığı ile bütçeyi nerelere harcadığımızı halkımıza duyurmak istedik. Alanya Belediyesi gittikçe üreten, ürettikçe büyüyen, büyüdükçe de gelişen bir yapısıyla halkımızın refah seviyesine, huzuruna mutluluğuna katkı sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Doğu bölgesinin sosyal, kültürel anlamda kaderini değiştirecek projelerimizin tamamını Ocak ayı içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Birçok mahallemize hizmet verecek Düğün Salonu ve Kültür Merkezimiz ile Cenaze Hizmetleri Binamız Alanya Belediyesi’nin farkındalık yaratan projelerine en büyük örnek olarak gösterilebilir. Bunun yanında Kestel ve Mahmutlar Mahallemizin lise sorununu çözecek son derece modern Çok Programlı Anadolu Lisesi gelecek eğitim öğretim dönemine yetiştirilecek. 2018 yılında da yeni projeleri ve yeni hizmetleri halkımızın hizmetine sunacağız. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.