Başrolünde sinemanın unutulmaz ismi Anthony Quinn’in yer aldığı, İtalyan bir kasabadaki Nazi işgalini konu alan “Kasabanın Sırrı” filmi Kartal’da sinemaseverlerle buluştu.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen film gösterimine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kardeşi Altan Öz, çok sayıda meclis üyesi ve birim müdürü katıldı. Başkan Altınok Öz, filmin başlama saatinden önce, Kartal Belediyesi tarafından başlatılan “E-bilet” uygulamasından faydalanarak gişeden film biletini aldı. Film saatinin gelmesiyle birlikte Başkan Altınok Öz, sinemaseverler ile birlikte yerini aldı.

Usta Sanatçı Anthony Quinn’den ‘Belediye Başkanı’ Rolü

Filmde dünya sinemasının efsanevi ismi Anthony Quinn, İtalya’da Nazi Almanya’sı tarafından işgale uğrayan bir kasabanın Belediye Başkanı olan Italo Bombolini ismindeki bir karakteri canlandırıyor. Film, Nazi askerlerinin kasabalarını işgal edeceğini duyan İtalyanlar’ın, tek varlıkları olan şarap stoklarını işgal süresi boyunca saklamalarını konu alıyor. Yaklaşık 2 buçuk saat süren film, Kartallı sinemaseverlerden tam not aldı.