BİM çok uzun yıllardır marketçilik alanında hizmet veren bir firma artık her şehirde farklı noktalarda BİM mağazalarına denk geliyoruz. Bunun nedeni ise pek çok insanın alışverişlerini bu mağazadan yapması. Gıda alanında açıldığı ilk günden bu yana gerçekten devrim yapan ve toptan fiyatına sattığı ürünler ile ilgiyi üzerine çekmeyi başarmıştır.

Bim Çalışma Saatleri yaz ve kış aylarında farklılık gösterebilir. Ayrıca doğu illerinde biraz daha erken saatlerde kapanması söz konusu olabilir. BİM açıldığı günden bu yana uygun fiyatlar ile satış yapmayı hedeflemektedir. Kendi ürettiği gıda türündeki ürünleri direkt olarak halkla buluşturma amacını taşımıştır. Bu konuda da oldukça başarılı olmuş ve günümüzde oldukça büyük bir market ağı olmayı başarabilmiştir. İnsanların BİM tercihindeki en büyük etken şüphesiz uygun fiyatlardır. Artan ihtiyaçlar ve zorlaşan yaşam şartları insanları daha ucuz ve daha uyguna yönlendirdiği için BİM marketleri çok fazla tercih edilir bir hal almıştır.

Kapanış ve açılış saatleri zaman zaman farklılık gösterse de Bim kaçta kapanıyor 21.00’de kapanmakta. Öğle arası olmadan hizmet veren BİM haftalık olarak aktüel kataloglar yayınlamakta ve bu aktüel kataloglarda birbirinden farklı bazen elektronik tarzında ürünler getirmektedir. Bilgisayar, TV veya benzeri ürünleri artık BİM mağazalarında görebiliyorsunuz. İlgi çeken telefon, ayakkabı ya da kıyafetleri bile BİM mağazalarında bulabilirsiniz. Bim kaçta açılıyor sorusuna da yanıt verelim. 09.00’dan itibaren BİM mağazalarında hizmet başlar ve aralıksız olarak devam eder.

Kaliteli hizmet verme konusunda son derece titiz olan BİM alışveriş yaptığınız ürünlerin fişini kaybetmediğiniz sürece iade ya da değişim de yapmaktadır. Şüphesiz tüketiciye güven veren bir yapısı vardır.