CarrefourSA, bu yıl da denizdeki tüketicilerine ulaşmaya devam ediyor. Ekim ayına kadar Göcek koylarında hizmet verecek olan CarrefourSA Mavi, taze gıdadan ete, balıktan deniz ürünlerine kadar temel gıda ürünlerinde tüketicilerine toplam bin çeşit ürün sunuyor.

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, “Mavi” isimli teknesiyle Göcek’ten denize açılarak haftanın yedi günü tüketicilerini bol çeşit ve kaliteli ürünleriyle buluşturuyor. Toplam 50 metrekare alışveriş alanına sahip olan 16 metre uzunluğundaki CarrefourSA Mavi, ekim ayına kadar sabah 08.00’den akşam 18.00’e kadar Göcek’te 12 farklı koy ve bir de yarımadaya uğrayarak toplam bin adet ürünüyle tüketicilere çeşidi bol bir alışveriş imkanı sunuyor.

“Denizin ortasında ne lazımsa marketten alışveriş imkanı sağlıyoruz”

CarrefourSA’nın denizdeki marketi Mavi’ye ilişkin bir değerlendirme yapan CarrefourSA Süper-Gurme-Mini Satış Direktörü Ayten Erçevik, şunları söyledi:

“Önce müşteri vizyonuyla tüketicilerimizin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla hizmet ağımızı günden güne yenileyerek genişletiyoruz. Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte bu yıl da teknelerin gıda ihtiyacına çözüm olmaya devam ediyoruz. Tekneleriyle Göcek’te denize açılan tüketicilerimize et, balık, sebze-meyve, temel ihtiyaç ürünlerinden plaj - deniz ürünleri gibi geniş bir yelpazede alışveriş imkanı sunuyoruz. Yalnızca alıştığımız market alışverişi değil, telefonla da sipariş alarak tüketicilerimiz için fark oluşturmaya özen gösteriyoruz. Tüm bu imkanı sağlarken fiyatlarımızı mevcut market fiyatlarımızla aynı seviyede tutuyoruz, hatta nakdin yanı sıra kredi kartıyla da ödeme kabul ediyoruz. Tüketicilerimize denizin ortasında ne lazımsa bir CarrefourSA marketinden alışveriş yaparmışçasına imkan sağlıyoruz. CarrefourSA olarak yaz boyunca tatilini teknede geçirenlerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.”