Denizli’nin Çivril İlçe Belediye Başkanı Gürcan Güven, Cumhuriyet Meydanı’ndaki cadde düzenlemesini yerinde inceleyerek, vatandaşlar ile bir araya geldi.

Denizli’nin Çivril İlçe Belediye Başkanı Gürcan Güven, alt yapı çalışmaları tamamlanan Cumhuriyet Meydanı ve cadde düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürcan Güven vatandaşlar ile de sohbet ettiği çalışmalarda CHP Çivril İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu ile de çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven üst yapı çalışmaları ile meydan düzenlemesinin hızla tamamlanacağını belirterek “Çivril İlçemizde ki değişim sürüyor. Alt yapı çalışmaları tamamlanan yerlerde, üst yapı çalışmaları hızla devam ediyor. Çivril halkı yıllardır bekleyen sorunlarına köklü çözümleri bulmaya devam ediyor. Çivril halkının daha sağlıklı ve modern bir ilçede yaşaması için çalışıyoruz. Bu anlamda ortak istişarelerimiz ile kararlar alıyoruz. Vatandaşlarımız ile hep beraber yapılması gereken ve en makul olan çalışmaları yapıyoruz” dedi.