Elektronik nikotin dağıtım sistemi yani elektronik sigaralar diğer sigaraları bırakmak isteyen hemen herkesin tercih ettiği bir furya haline geldi.



Elektronik sigara sektörü ortaya çıktığından beri yayılarak hız kazanmaya devam ediyor. Eleaf elektronik sigaraları, her geçen yıl teknolojinin gelişmeye ve değişmeye devam etmesi sonucu elektronik sektörde büyük bir pazar payına ulaşmayı başarmıştır. E-sigaralar tasarlanma konsepti bakımından çok makul tasarlanmıştır.



Hem gerçek sigara içiyormuş hissi verip hem de içinde tütün barındırmadığından insan sağlığına olumsuz etkisinin yok denecek kadar az olması da çok tercih edilmesini sağlamaktadır.







E-sigara Yedek Parçaları





Elektronik sigaralar kolay kullanışı sayesinde de pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Kullanımı kolaylaştıran Eleaf yedek parçalarından bahsetmek gerekirse:



  • Eleaf iJust 2 Atomizer: Sıvı hazne kapasitesi 5.5ml’dir. 0.3ohm çift bobin AK kafa sayesinde 80W kadar yakabilir. Bu sayede fazla buhar üretimi yapabilir. İJust 2 atomizer ile eskiyen atomizerlerinizi yenileyin.
  • Eleaf İjust S Tank Camı: Tamamen orijinal e-sigara camıdır.
  • Eleaf İstick Pico Coil: 5’li satılmaktadır.
  • Eleaf Pico Melo 3 Mini Tank Camı: Orijinal üründür.




Firma irtibata geçildiğinde kolayca sahip olabileceğiniz bu ürünler kesinlikle tütün ve tütün mamullerini içermemekle birlikte tamamen orijinal ürünler olma özelliğini taşımaktadır. Kesinlikle yan sanayi ürünleri kullanılmamaktadır.



Elektronik Sigaralar Güvenilir mi





Sigara bağımlılığından her gün binlerce kişi maalesef hayatını kaybetmektedir. Bu sigara vebasının önüne geçebilmek ve bundan dolayı gerçekleşen ölümleri azaltmak için ülkemizde olduğu gibi diğer ülkelerde de çalışmalar hızla yürütülmektedir.



Devletlerin uyguladığı politikalar sigara kullanımı konusunda caydırıcı olsa da, sigara kullanıcıları bu bağımlılıklarını sonlandırmakta güçlük yaşamaktadırlar.



Sigara bağımlılarına sigarayı bıraktırma konusunda Amerika’da yapılan bir çalışma yine karşımıza elektronik sigara sistemini çıkarmaktadır. Bu çalışmada Amerikalı doktorlar sigara bağımlısı hastalarına tütün içermeyen ve içerisinde insan sağlığına ölümcül zararı olan maddeler bulunmayan elektronik sigara ları önermektedir.



Amerikalı doktorların önerdiği e-sigara kullanımı şu şekilde gerçekleşmektedir; doktorlar bağımlı hastalarının tedavilerine önce yüksek dozda nikotinle başlayıp sonrasında zamanla giderek nikotin dozunu azaltarak bağımlıklarından kurtarmayı amaçlamaktadırlar.