Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde bulunan ve engelli olan Yasin Keçeci, Yiğithan Çiftçi ve Çınar Süslü için sünnet töreni yapıldı.

Aşıklar Düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Sinop Valisi Hasan İpek, Belediye Başkanı Baki Ergül, daire müdürleri, protokol üyeleri, aileler, çocuklar ve çok sayıda davetli katıldı.

Konu ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş yaptığı açıklamada, “Bugün üç çocuğumuzun sünnet merasimini, törenini ve düğününü gerçekleştirdik. Bu konuda başta Valimiz Hasan İpek’in desteklerinin yanı sıra Sinop halkının, sivil toplum kuruluşları ve engelli derneklerimizin büyük destekleri oldu. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Biz onları kendimizden bir aile olarak görüyoruz. Onların şu anda yaşadıkları duyguyu hep beraber bir arada bizlerde yaşamak istedik. Böyle özel günler de onları yalnız bırakmamak adına onlara destek olmak amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdik” dedi.

Sünnet töreninde mevlit okunmasının ardından pilav, ayran, tatlı ikram edildi. Daha sonra yapılan takı merasiminde Vali İpek, 9 yaşındaki Yiğithan Çiftçi, Yasin Keçeci ve Çınar Süslü’ye birer küçük altın takarken, Başkan Ergül de çeşitli oyuncaklar hediye etti. Çocuklar ve aileler hep birlikte oynayarak eğlenmenin tadını çıkarttı ve tören sona erdi.