Kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren eski Eminönü Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Lütfi Kibiroğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir süredir kanser tedavisi gören eski Eminönü Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Lütfi Kibiroğlu, 70 yaşında hayatını kaybetti. Kibiroğlu, Fatih Camisinde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kibiroğlu’nun cenazesine 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, eski Devlet Bakanı Hasan Aksay, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze sırasında kalabalık arasında rahatsızlanan eski Devlet Bakanı Hasan Aksay partililer tarafından dışarıya çıkarıldı.

Kibiroğlu’nun naaşı kılınan cenaze namazının ve alınan helalliğin ardından Merkezefendi Mezarlığı’nda toprağa verilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı. Kibiroğlu’nun tabutunu Abdullah Gül ile Ahmet Davutoğlu da taşıdı.