Küçükçekmece Kaymakamlığı Proje geliştirme ve Uygulama Birimi tarafından özel yetenekli öğrenciler için hayata geçirdiği ‘Fark Et Geliştir Geleceği Değiştir’ projesinin kapanış töreni gerçekleştirildi.

Küçükçekmece Kaymakamlığı Proje geliştirme ve Uygulama Biriminin, İstanbul Kalkınma Ajansının desteğiyle özel yetenekli öğrenciler için yürüttüğü ‘Fark Et Geliştir Geleceği Değiştir’ projesinin kapanış töreni çok sayıda kişinin katılımıyla Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Destek eğitim odalarında eğitim alan öğrencilerin hazırladıkları müzik dinletisiyle başlayan programda, öğrencilerin hazırladıkları ürünlerin sergilendiği ‘Etkinlik ve Ürün Sergisi’de yoğun ilgi gördü.

Proje kapsamında bir yıl boyunca gerçekleştirilen etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi veren proje ekibi, bu projeyle özel yetenekli öğrencilerin tanılanmasına yönelik ilçemizde ciddi artışlar olduğunu, bundan sonra geldiğimiz seviyeden geriye değil, hep daha ileriye gidileceğini söyledi.

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya konuşmasında, projeye verdikleri destekten dolayı İstanbul Kalkınma Ajansına, proje ortaklarına ve proje yürütme ekibine teşekkür ederek, projenin ajans mali desteğinin sona erdiğini fakat projenin bundan sonrada ilçemizde uygulanmaya devam edeceğini belirtti.

Kapanış programında ayrıca proje kapsamında gerçekleştirilen Akıl Oyunları Turnuvasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.