Gaziantepli bir iş adamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine başlattığı kampanya kapsamında 10 bin dolar bozduran herkesin 5 bin TL’lik düğününü ücretsiz yapma sözü vererek, düğünlerde saçılan sahte dolarları ateşe verdi.
Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Beşyüzevler Mahallesi’nde bulunan Şahin Plaza’nın işletmecisi Fatih Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dövizlerin bozdurulması için yaptığı çağrıya plazada bulunan düğün salonunda yaptığı şok kampanya ile destek verdi. İş adamı Fatih Demir 10 bin dolar bozduran herkese 5 bin TL’lik düğün paketini hediye ediyor. İş adamı Demir, 10 bin dolar bozdurduğuna yönelik makbuzu getiren herkes için 5 bin TL’lik sözleşmeye hiç para vermeden imza atacağını belirterek, makbuz karşılığı düğün gününü alabileceğini ifade etti.
İş adamı Demir, "Reisimizin çağrısı üzerine ülke ekonomisine katkı sağlamak için böyle bir kampanya başlattık. Böylece hem bölge ekonomisine hem de insanların ekonomisine gücümüz çerçevesinde destek veriyoruz. İnsanlar makbuzunu gösterdiğinde, hiç bir şey yapmadan 5 bin TL tutarındaki gelin başı, makyajı, sahne gösterileri, gelin damat karşılama, salon içi süsleme, garson, sınırsız video ve 10 poz fotoğraf, hostes karşılama, gelin yolu, palyaço, müzik gibi tüm masrafların yer aldığı paketi ücretsiz olarak sahip olacaklar" dedi.
Plazanın girişine "10 bin dolar bozdurana Mart ayında düğün bedava" pankartı astıran iş adamı Fatih Demir, düğünlerde saçılan sahte doları yaktı. Eline aldığı dolarları tutuşturan işadamı Demir, "Bu kapıdan artık doların ne sahtesi ne de gerçeği girebilir" diye konuştu.