Batman Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kasım ayı etkinlikleri çerçevesinde dün gece Atatürk Kapalı Spor Salonunda tasavvuf müziği konseri verildi.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen kültür ve sanat etkinliklerinin dün geceki konukları İlahiyatçı - Yazar Ömer Döngeloğlu ve tasavvuf müziği sanatçısı Abdurrahman Önül’dü. Atatürk Kapalı Spor Salonunda saat 19.30’da başlayan program yaklaşık 2 saat sürdü. Programa katılımın yüksek olması nedeniyle tribünlerin tamamı dolarken konuklar büyük ilgi gördü.

Programın ilk konuğu İlahiyatçı - Yazar Ömer Döngeloğlu, İslam dininden ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in yaşamından örnekler vererek, güzel ve ahlaklı yaşamın erdemlerinden bahsetti.

Tasavvuf müziği sanatçısı Abdurahman Önül ise tasavvuf, ilahi müziğinden Türkçe ve Kürtçe parçalar seslendirerek, gelenlere hoş vakitler yaşattı. Program bitiminde Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abidin Bingül, konuklara günün anısına teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.