Bursalı tiyatro sanatçısı, azalan geyik nesline dikkat çekmek için geyik kostümü giyip otobüse bindi. Otobüste dev boynuzlu bir geyik gören vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı.

Daha evvel Canan Karatay’ı arı kostümü giyerek protesto eden tiyatro oyuncusu Bahtiyar Keskin, bu defa azalan geyik nesline dikkat çekmek için geyik kostümü giyerek Bursa sokaklarında dolaştı ve otobüse bindi. Vatandaşlar dev boynuzlu bu ilginç geyiği severken, bazı çocukların ise korkarak ağladığı görüldü.

Geyik kostümüyle yollarda gezerek azalan geyik nesline dikkat çeken Bahtiyar Keskin, daha sonra Bursa’nın tarihi surlarına çıktı. Keskin, otobüse de bindi. Karşılarında geyik gören yolcular neye uğradıklarını şaşırdı. Koltuğa kurulup yolculuk eden geyiği vatandaşlar meraklı gözlerle izledi. Vatandaşlar geyikle bol bol fotoğraf çektirdi.

Keskin yaptığı açıklamada, "Ülkemizde geyik nesli her geçen gün azalmakta. Buna dikkat çekmek için geyik kostümü giydim. Ben geyikleri çok seviyorum. Geyikler Uludağ’ımız başta olmak üzere ülkemizde nadir bulunuyor. Bu hayvanlar avcılar tarafından vurulmasın ve koruma altına alınsın" dedi.