Belediyenin kapılarını herkese açan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, gününün büyük bir kısmını makamına gelen yurttaşlara ayırıyor. Başkan Yaşar’ı ziyaret eden hemşehri dernekleri yetkilileri, derneklere verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Başkan Yaşar, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Nermin Hendek ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Kırşehirli kadınlar, 26. Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali’ne verdiği destekten dolayı Yaşar’a plaketle teşekkür etti. Başkan Yaşar’ın desteğinin kendileri için anlamının çok büyük olduğunu ifade eden Kadın Kolları Başkanı Hendek, Yaşar’ı 28 Ekim’de düzenleyecekleri Cumhuriyet Balosu’na davet etti.

Yaşar’a bir diğer ziyaret ise Çankırı Karahacı Köylüleri Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Caferoğlu tarafından yapıldı. Dernek üyeleri ile Başkan Yaşar’a hemşehri derneklerine vermiş olduğu destekten ötürü teşekkürlerini sunan Caferoğlu, Yenimahalle’de ikamet eden Çankırılı vatandaşların Başkan Yaşar’ın çalışmalarını takdir ettiğini dile getirerek, Yaşar’ı 15 Ekim’de Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenleyecekleri Türk Halk Müziği konserine davet etti.