GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz, teröre tepki göstererek, “Terörden, kandan ve kargaşadan beslenen hain güruhlara birlik ve beraberlikle cevap verelim” dedi.
GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen ve 29 şehit, 166 yaralının bulunduğu terör saldırısına tepki gösterdi. GAİB Başkanı Çıkmaz, Türkiye’nin teröristlere ve destekçilerine gerekli cevabı vereceğine inandığını belirterek, “Bu hain eylemler artık dünyanın önemli bir sorunu haline gelmiştir. Dünya devletlerinin de ortak hareket ederek bu hainlere gereken cevabı vermesi gerekmektedir. Türkiye güçlü ve büyük bir ülkedir, teröristlere ve destekçilerine gerekli cevabı vereceğine inanıyorum” dedi.
Çıkmaz, saldırının tek amacının birlik ve beraberliği zedelemek olduğunu söyleyerek, “İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısının tek amacı, Türk milletinin birlik ve beraberliğine zarar vermektir. Bu amacı güden hainler, hiçbir zaman bu emellerine ulaşamayacağını bilmeleri gerekir. Ülkemiz birlik ve beraberliğini hedef alan bu saldırıyı gerçekleştirenleri ve arkasındaki kirli elleri lanetliyoruz” ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberlik çağrısı
Abdülkadir Çıkmaz, terörden beslenenlere karşı birlik çağrısında bulundu. Çıkmaz, “Terörden, kandan ve kargaşadan beslenen hain güruha birlik ve beraberlikle cevap verelim. Onları sevindirmemek için eskisinden daha çok kenetlenelim. Milletçe bir olma, birlik olma zamanıdır” dedi.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olanlara rahmet, yaralılara şifa diledi.
Çıkmaz, terör saldırılarının son olmasını ümit ettiğini de sözlerine ekledi.