M – ONEP ESTETİK VE GÜZELLİK MERKEZİ İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ’NDE FAALİYETE GİRDİ

            Beylikdüzü Lazer Epilasyon denildiği anda akla ilk gelen estetik merkezi olma yolunda ilerleyen M - Onep estetik ve güzellik merkezi, hizmet ağını genişleterek İstanbul Beylikdüzü ilçesinde hizmetlerine başlamıştır. Lazer epilasyon işlemleri, son dönemlerin en popüler işlemlerinden biridir.

            Erkekler genel olarak tüy ve kıllara alışkın oldukları için bu durumdan pek rahatsız olmazlar. Ancak bazı erkekler bu durumdan çok fazla rahatsız olarak bu konuda yardım almak isterler. Bu durumdaki erkekleri de düşünen M – Onep Estetik ve Güzellik Merkezi, onlara da en uygun işlemi yapmaktadır.

            Kadınlar da ise durum biraz farklıdır. Kadınlar için tüy ve kıl çok büyük sorundur. Bacaklar, koltuk altları, kaş, bıyık, yüz, kollar gibi birçok yerden sıkıntı yaşamaktadır. Bu durumdaki bayanlar önceki zamanlarda ağda, jilet, eldiven gibi can yakıcı ve ağrı verici uygulamalar ile kıllarından kurtulmaya çalışırlardı.

            Teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesi ile sağlık sektörü de gelişmiştir ve epilasyon işlemleri kalıcı etkiler göstermeye başlamıştır. Bu anlamda bütün teknolojik gelişmeleri takip eden estetik ve güzellik merkezimiz, lazer epilasyon işlemlerinde bir çığır aşma hedefindedir. Bu konuda son teknolojik aletler kullanılmaktadır ve ağrısız bir şekilde epilasyon işlemleri yapılmaktadır. Aynı zamanda siz değerli müşterilerimize kuaförü hizmeti de sağlamaktayız.

 MERKEZİMİZDE UYGULANAN LAZER EPİLASYON HİZMETLERİ

            Lazer epilasyon işlemi bir ışık dalgası yardımı ile uygulanmaktadır. Son teknolojik ürünler kullanılarak yapılan lazer epilasyon işlemleri hiçbir şekilde zarar vermez ve yan etki göstermez. Uygulanan işlemler sonrasında kişide herhangi bir iz ya da yara da kalmaz.

            Lazer epilasyon işlemleri seanslar halinde yapılmaktadır. BU seanslar herkese özel olarak belirlenmektedir. Belirlenmesinde ise işlem yapılacak olan kişinin kıl kökü yapısı, kıl yoğunluğu ve ten rengine göre değişmektedir. Genel anlamda tüm bacaklar ve daha yoğun kıl bulunan yerler 1 saat ile 1,5 saat arasında sürmektedir ve seans aralığı 1 ay ile 1,5 ay arasında değişmektedir.

            Kıl köklerinin pek yoğun olmadığı ve daha az bir alanı kapsayan bölgeler için seanslar 15 dakika ile 30 dakika arasında sürmektedir. Seans aralığı ise yine kişiye göre değişmekle beraber 15 gün ile 30 gün arasında değişmektedir. Kılların tamamen yok olması için uygulanması gereken seans sayısı kıl miktarına bağlıdır. Bazen 6 ayda tamamen yok olan kıllar bazen 3 ayda tamamen yok olmaktadır. Merkezde uygulanan lazer epilasyon işlemleri şu şekildedir:

 Erkeklere Uygulanan Lazer Epilasyon İşlemleri

            Beylikdüzü Cilt Bakımı için Kadınlar lazer epilasyon konusuna çok ilgilidirler. Ancak erkeklerin çoğu da kıl konusundan şikâyetçi olarak merkeze başvurmaktadır. Bu konuda kendini geliştiren M – Onep estetik ve güzellik merkezi, en uygun lazer epilasyon yöntemini belirlemektedir.

            Erkeklerin kıl kökleri çok sert ve çok koyudur. Bu nedenle kadınlara uygulanan lazer ışık dalgaları erkekler için hafif gelmektedir. Erkekler için özel olarak daha yoğun ve daha etkili lazer ışık dalgası uygulanmaktadır. Ağrı ve yara izi oluşturmadan işlemler tamamlanmaktadır.

 Kadınlara Uygulanan Lazer Epilasyon Hizmetleri

            Kadınların kıl kökleri genelde daha yumuşak ve daha açık renklidir. Bu nedenle lazer epilasyon işleminde ışık dalgaları daha hafiftir. Böylece işlem sonrasında da geçici kırmızılıklar daha azdır. Lazer epilasyon işlemleri açık tenli kişilerde çok etkilidir. Ancak M- Onep estetik ve güzellik merkezi, koyu tenli bayanları da düşünerek onlara en uygun lazer epilasyon aletleri ile işlemleri gerçekleştirmektedir. Böylece açık tenli bayanlarda yakalanan kalıcı ve etkili başarılar, koyu tenli bayanlara yapılan lazer epilasyon işlemlerinde de elde edilmektedir.