Artık kamu çalışanlarına özel turlar düzenleyen bir seyahat acentesi var.
Tatilin herkes için ihtiyaç olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Hepimiz yılda birkaç gün bile olsa bir yerlere tatile gideriz. İş stresinden, günlük hayatın yoğun temposundan kısa süre olsa da uzaklaşmak pozitif enerji ile beslenerek dinamik bir şekilde hayatımıza devam etmek için siz de bir adım atın. Kamu çalışanlarına uygun fiyatlı turlar sunan bu sitede siz de kendinize bir ödül verin ve hafta sonunu sevdiklerinizle birlikte ayrıcalıklı olara yaşayın.

Haftanın yorgunluğunu atmaları için Kamu çalışanlarına uygun fiyatlı tatiller Kamu On Holidayailesi aracılığıylayapılmaktadır.

Hafta sonunuzu enfes yerlerde geçirebilirsiniz

Siz de bir hafta sonu Kapadokya’nın büyüleyici doğasına şahitlik edebilir, peri bacalarının arasında gezerken masalsı bir deneyim yaşabilirsiniz. Mardin-Midyat turunu seçerek zamanda yolculuk edebilir ya da Kartepe’nin eşsiz manzarasına bakarak kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Konya’da Mevlana müzesini ziyaret edebilir, Konya’nın lezzetli mutfağını daha yakından tanıyabilirsiniz. Safranbolu’nun harika mimariye sahip evlerini görebilir ve sevdiklerinize ya da kendinize minyatür evler hediye edebilirsiniz. Ya da sadece kamu personelleri, aileleri ve dostlarına özel Cumalıkızık turları ile huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Eğer istediğiniz uygun fiyatlı bir deniz tatili ise birbirinden güzel alternatiflerle deniz, kum, güneş ve tabiatın güzelliğinde kaybolabilirsiniz.

Sizde sadece kamu çalışanlarına özel indirimlerden yararlanın

Bulunan, kamu personelleri için indirimli tur ve tatil seçeneklerinden biri mutlaka size göre. İster hafta sonu, ister günü birlik ya da resmi tatillerde gidebileceğiniz birbirinden güzel turları incelediğinizde siz de tura katılmaya veya tatile gitmeye karar vereceksiniz.