Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Gazi Mahallesi’ne taşınacak olan Vergi Dairesinin, mevcut bulunduğu iş merkezi ile ilgili gerçekleştirdiği toplantıda, bölgenin ihtiyacına cevap verecek, yüksek kapasiteli yeni otoparkın müjdesini verdi.

Karacabey Belediyesi tarafından, merkez-kırsal ayırt etmeksizin, ilçenin her noktasında dönüşüm faaliyetleri tüm hızıyla sürdürülüyor. İlçe merkezindeki trafik yoğunluğunu rahatlatmak için bu projeyi bir an önce hayata geçirmekte kararlı olduklarını belirten Ali Özkan, detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını duyurdu. Yapılan görüşmede Özkan, proje ile amaçlarının hem ilçe merkezindeki trafiği rahatlatmak olduğunu, hem de bunun yanında, şehrin farklı noktalarında yeni cazibe merkezlerinin oluşturulması olduğunu kaydetti.

Vergi Dairesinin bulunduğu iş merkezini, bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek bir şekilde yeniden düzenleyeceklerini kaydeden Ali Özkan, “Vergi Dairesi ile ilgili, uzun zamandır üzerinde durduğumuz bir konuda artık sona geldik. Buna göre, yer temininde yardımcı olduğumuz Gazi Mahallesi’ndeki sağlık ocağı karşısında bulunan arsayı kendilerine tahsis ettik. Boşalacak olan mevcut iş merkezini ise yıkarak, yüksek kapasiteli bir otopark yapacağız. Tabi proje henüz tüm hatlarıyla netleşmediği için otoparkın yanında, dönüşüme dahil edilebilecek diğer teknik detayları da önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.