Bursa’da yaşayan Taygun Ergeç, geçtiğimiz günlerde kaybolan Fransız Bulldog cinsi ‘Mira Uysal’ adını verdiği köpeğini her yerde arıyor.

Bursa’da yaşayan ve endüstri mühendisi olan 27 yaşındaki Taygun Ergeç’in 14 aylık Fransız Bulldog cinsi ‘Mira Uysal’ isimli köpeği 11 Temmuz günü Nilüfer İlçesi Gazi Caddesi’nde bulunan Aydınkent Sitesi’nde kayboldu. Köpeğin sahibi Ergeç, el ilanı ve duvarlar için hazırladığı afişlerle köpeğini her yerde arıyor.

Eşi Burcu Ergeç ile Nilüfer ilçesinin bütün cadde ve sokaklarında köpeğini arayan Ergeç, “Eşim ile köpeğimi bulamayınca telefon numaramın bulunduğu el ilanları ve köpeğimin fotoğrafı olan afişler hazırladım. Bunları aydınlatma direklerine asıyor ve dağıtıyorum” dedi.

Mira Uysal isimli köpeğinin çok uysal olduğunu ve çağırıldığı zaman gittiği kaydeden Taygun Ergeç, çok üzüldüklerini ve kendilerini ancak hayvanseverlerin anlayacağını söyledi. Eşi ile uyuyamadıklarını dile getiren Ergeç, “El ilanlarını astıktan sonra her telefon çalmasında güzel bir haber gelecek diye seviniyoruz. Ama her defasında hayal kırıklığına uğruyoruz. Köpeğimin bulunması için emniyete müracaatta bulundum" dedi.