Balıkesir’in Edremit ilçesinde Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın öncülüğünde yürütülen ve bir sosyal sorumluluk projesi olan "Benim Adım İyilik" projesi kapsamında özel olimpiyatlara hazırlanan 65 özel ve partner sporcunu yeni yıl için bir araya geldi

Edremit Kaymakamlığı’nın koordinasyonunu sağladığı Edremit, Havran ve Burhaniye ilçelerinden Özel Olimpiyatlar Türkiye Dilek Sabancı Karma Futbol Turnuvasına hazırlanan 65 özel ve partner sporcu "hayatı paylaş ki engeller kalksın" sloganıyla Edremit ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezine götürülerek unutamayacakları bir gün geçirdiler. Kaymakamlıkça yürütülen Benim Adım İyilik Sosyal Sorumluluk Projesini destekleyen duyarlı firmaların sunduğu olanaklarla ilk olarak sinemaya götürülerek animasyon filmi izleyen sporcular daha sonra öğle yemeği yiyerek moral ve motivasyon depoladı.

Etkinliğe Eşi Nuray Sırmalı ile birlikte eşlik eden Edremit Kaymakam Ali Sırmalı "Bugün, Edremit Kaymakamlığımızca yürütülen Benim Adım İyilik Projesi kapsamında Edremit, Havran ve Burhaniye ilçelerinden özel olimpiyatlara hazırlanan 55 özel ve partner sporcumuza yönelik bir etkinlik düzenledik. Yeni yılda öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Onların gözlerindeki mutluluğu görmek çok bize yeter. Bizler engelleri daima sevgiyle aşacağımızın bilincindeyiz. Bugün de bu amaçla özel çocuklarımızla birlikte vakit geçirerek hayatı paylaşmaya çalıştık. Yeni yılın tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

Etkinliğe Burhaniye İlçesinden; Muhsine Gezer 400 ve 1500 mt. Gençler Dünya Şampiyonu, Uzun Atlama Gençler Dünya 2.si, 800 mt. IPC Dünya 3.sü, Sevim Demircan 400 mt. Engelli Koşu Avrupa 2.si, Arda Aygün 1500 mt. Türkiye 3.sü, Gülten Erol 100 mt. Türkiye 2.si, Gülden Erol 800 mt. Türkiye 3.sü, Gamze Padem ve Yağmur Özavcı Bocce Türkiye 3.sü, Utku Selçuk ve Selçuk Pirirm Bocce Türkiye 3.sü, Edremit İlçesinden; Hasan Eroğlu ve Mücahit Gültekin Bowling Türkiye Şampiyonu, Dilek Sabancı Proje Sorumlusu Hikmet Ercan Engelli Öğretmeni, Burhaniye Gamzelerim Rehabilitasyon Merkezi, Havran Halk Eğitim Merkezi, Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Havran Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinden birçok özel sporcu katıldı.