Kırklareli merkezde bulunan okullarda incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, amaçlarının öğrencilere daha kaliteli eğitim eğitim sunmak olduğunu söyledi.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürümü Murta Aşım, Ahmet Yener İlk/Ortaokulu, Bilal Yeşen İmam Hatip Ortaokulu, Bilal Yapıcı Spor Lisesi ile Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Aşım, okulların genel durumları hakkında okul müdürlerinden bilgi aldı.

“Amacımız, öğrencilerimize daha kaliteli eğitim ortamı sunmak”

Eğitimdeki en büyük rolün öğretmenlerde olduğunu aktaran İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, "Öğrencilere çocuklarınızı eğittiğiniz gibi eğitim verirseniz, sizlerin çocukları da öğretmenlerinden aynı şekilde eğitim alacaktır. Şunu unutmayınız ki, tüm imkanlarımızla, siz değerli eğitimcilerin yanındayız. Kapımız sizlere her zaman açık. Eğitim öğretim dönemi başında ilimizdeki okullarımızın bakım ve onarım çalışmalarını yaptık. Yıl içinde de sıkıntı yaşayan okullarımızın, sorunlarını çözüyoruz. Amacımız, öğrencilerimize daha kaliteli eğitim ortamı sunmak ve eğitim kalitesini artırmaktır, Ülkemizin geleceği ve kalkınması için eğitimde mutlaka başarıya ulaşmamız gerekiyor" dedi.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, incelemelerde bulunduğu okul müdürleri ve öğretmenlerine teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.