7. Malatya Uluslararası Film Festivalinin sponsorları, Malatya Girişim Grubu tarafından verilen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 7’incisi düzenlenen Malatya Uluslar arası Film Festivalinde sponsorlar bir araya geldi. Double by tree Hilton’da Malatya Girişim Gurubunun ev sahipliğinde gerçekleşen gecenin açılışında konuşan Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk, festivalin kentte ayrı bir renk kattığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ise festivale sponsor olan herkese teşekkür ettiklerini belirterek, “İçersinde sanatı barındıran özellikle sinema adına bir festivale ev sahipliği yaptığımızdan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi. Festivalin açılmasından bu yana çok renkli etkinliklerin gerçekleştirildiğini belirten Mumcu, “Gerçekten sanata ve sinemaya duyarlı bu alana katkı sunmuş, belki ismini saymamacağız kadar çok değerli konukları her gün sırayla Malatya’da ağırlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Mumcu, festivale bu yılda sponsor olan Malatya Girişim Gurubu’na teşekkür ederek “Malatya Park yine bu anlamda Malatyalığını bir kez daha gösterdi” dedi.