AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin Şanlıurfa’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirip taziyelere katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dik ve kararlı duruşuna dikkat çekerek, "Bu millet boyun eğmez" dedi.

Yılmaztekin, hafta sonunu geçirdiği seçim bölgesinde, bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu. Taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerine katılan Yılmaztekin, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda göreve gelen Eyübiye ilçe Teşkilatında da partililerle buluştu. İsmail Demirbaş başkanlığındaki yeni yönetime hayırlı olsun temennisinde bulunan Yılmaztekin, ülke gündemine ilişkin görüşlerini de partililerle paylaştı. Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunların bir bir geri teptiğini vurgulayan Yılmaztekin, dünya lideri Recep Tayyip Erdogan’ın dik ve kararlı duruşuna dikkati çekerek, “ Bu millet boyun eğmez. Bunu herkes böyle bilsin" dedi.

İran’da yaşanan olaylara da değinen Yılmaztekin, “Dün Irak ve Suriye, bugün de İran üzerinden bölgemizi istikrarsızlaştırma çabalarını “demokrasi arayışı” olarak kavramsallaştırmak, emperyalist vahşilerin değirmenine su taşımaktır” diye konuştu.