Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Ümit Ülkü ve beraberindeki heyet MÜSİAD Genel Merkezini ziyaret etti. Başkan Ülkü, MÜSİAD’ın büyük bir güç olması için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederken, Başkan Kaan da Amerika’da 2018 sonuna kadar 50 eyalette 50 temsilcilik açmayı hedeflediklerin söyledi.

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü’nün başkanlığında yönetim kurulu üyeleri ve sektör kurulu başkanlarından oluşan heyet, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü’nün çalışmaları hakkında bilgiler verdiği ziyarette, MÜSİAD’ın Türkiye genelinde olduğu gibi bölgesinde de büyük bir güç olması için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD’ın bugün, toplam 11 bini aşan üyesi ve yurt içinde 86 ve yurt dışında 68 farklı ülkede 181 noktada faaliyet gösteren yapısı ile gitgide büyüyen bir sermaye platformu olduğunu, bu bağlamda Amerika’da da 2018 sonuna kadar 50 eyalette 50 temsilcilik açmayı hedeflediklerin söyledi.

Sütlüce’de bulunan MÜSİAD Genel Merkezinde gerçekleşen MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü başkanlığındaki ziyarete; Başkan Yardımcısı M. Bilal Saygılı, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih İnmez, Mehmet Telingün, Gökhan Temur, Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı M. Zeki Bulut , Hizmet Sektör Kurulu Başkanı Sabuhi Attar, Makine Sektör Kurulu Başkanı Vehbi Akyar, İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Üyesi Selim Gökdemir ve Şube Müdürü M. Özcan Yetişenoğlu katıldı.