Gerek kamu kurumlarında gerekse özel firmalarda görev yapan personelin işyerine zamanında ulaşarak mesai saatlerini geçirmeksizin görevine başlamış olması özellikle yoğun trafiğin olduğu büyük kentler için ciddi bir sorun. Özellikle birbirine bağlı hatlar şeklinde üretim yapan yerlerde bir noktadaki personelin dahi gecikmesi üretim bandını etkileyebiliyor. Firmalar ya da kamu kurumları bu sorunu aşmak ve personelin trafiğin olumsuzluklarından en az şekilde etkilenerek yorulmaksızın ve zamanında işyerine varmasını sağlamak amacıyla servis taşımacılığı hizmeti almayı tercih ediyorlar. Servisler sayesinde personel aynı zamanda yolda çok zaman kaybetmeden ve yorulmadan işyerine ulaştığından daha verimli bir çalışma temposu yürütebiliyor.

Personel Taşımacılığı Yaptırılacağında Nelere Dikkat Edilmeli?

Personel taşımacılığı için bir firmadan hizmet almaya karar verdiyseniz sorunsuz ve güvenli bir şekilde personelinizin işyerine ulaştırılması için bazı noktalara dikkat etmeniz gerekiyor. Öncelikle hizmet almayı planladığınız firmanın İSO 14001 ve 9001, OHSAS 18001 belgeleri ile TSE belgelerine sahip olmasına dikkat etmelisiniz. Bu belgelerin varlığı halinde tarihlerini inceleyerek geçerlilikleri hakkında bilgi edinmenizde yarar var. Bunun dışında servis araçlarının 5 yaşından küçük olmasına, düzenli bir şekilde temizliklerinin, bakımlarının ve muayenelerinin yapılmasına, araçlarda personeli güvenceye alan koltuk sigortasının bulunmasına; servis şoförü olacak kişilerin ise sektörde tecrübe edinmiş olmasına ve src, psikoteknik belgeleri ile şoför kartına sahip olmasına özen göstermelisiniz.

Personel Taşımacılığında Firma Kalitesi

Personel servisi hizmeti alınacak firmanın araç ve şoförlerinin birtakım özelliklere sahip olması alınacak hizmetin kalitesi açısından oldukça önemlidir. Elibol Turizm kalite politikası çerçevesinde belirlemiş olduğu hedefler doğrultusunda gerçekleştirmiş olduğu uygulamalar sonucunda almaya hak kazandığı ISO, OHSAS ve TSE belgeleri ile hizmet kalitesini ispatlamış bir firmadır. Profesyonel şoförleri sayesinde çalışanlarınız güvenli ve konforlu bir yolculuğun ardından mesai saatini geçirmeden işyerinde olacaktır. Hizmet standartlarının korunması için servisler sürekli kontrol altında tutulmaktadır. 20 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet göstermekte olan firma, modern araçları ve eğitimli kadrosu ile kendini sürekli geliştirme ve yenileme anlayışıyla memnuniyetinizi hedefleyen bir servis hizmeti vermektedir.