Salihli Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Murat Dağıstanlı yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

907 üyesi bulunan Salihli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 42.Olağan Genel Kurulu Belediye Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(MESOB) Başkanı Hasan Geriter’in yaptığı genel kurulda, başkanlık için mevcut başkan Murat Dağıstanlı ile Salihli Sınırlı Sorumlu 67 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin eski başkanı olan Bünyamin Kanatoğlu yarıştı. 907 üyeden 643’ü sandık başına gitti. Kullanılan oylardan 352’sini alan Murat Dağıstanlı yeniden Salihli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başkanı seçildi. Seçimlerde diğer aday Kanatoğlu 287 oy alırken, 4 oyda geçersiz sayıldı.

Bir dönem daha başkanlığa seçilen Murat Dağıstanlı, genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür ederek “Bugün burada bilginin, tecrübenin ve dürüstlüğün yanında oldunuz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu oda benim değil hepimizindir. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Murat Dağıstanlı Başkanlığı’ndaki Salihli Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetim kurulu Mahmut Pulat, Kamil Uyar, Samet Balgönül, Hüseyin Ece, Emin Görgülü ve Vedat Açıkgöz’den oluşurken, denetim kurulu ise Önder Küçüksadıç, Yusuf Topcan ve Okan Yavuz’dan oluştu.