Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesinde yapımına başlanan Selendi Kent Meydanı projesi tamamlandı. Peyzaj ve teknik donanımın da bitmesiyle Selendi ilçesi güzel bir meydana kavuşmuş oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Selendi ilçemize güzel projeler kazandırıyoruz. Kent Meydanı tamamlandı. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Selendi ilçesine prestij sağlayacak olan Kent Meydanı projesinin yapımı tamamlandı. Selendi’yi adeta yıldız gibi parlatacak olan projenin peyzaj ve teknik donanım çalışmaları da tamamlandı. Konu ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Selendi Kent Meydanı projesi 11 bin 500 metrekare alanda yer alıyor. Peyzaj ve teknik donanım da tamamlandı. Selendili vatandaşlarımız güzel bir sosyal alana kavuştu” dedi.

Manisa’da modernleşme adına hizmet ürettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Selendi ilçemizin modernleşmesi adına projeler üretiyoruz. Selendi Kent Meydanı projemiz tamamlandı. Bu meydan ilçeye büyük değer katacak. Modern bir Selendi için söz verdik ve yapıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Selendi Kent Meydanında yaşam alanları, rekreasyon alanlarını bağlayan köprüler, istinat duvarları arasında yürüyüş yolları ve seyir terasları yer alıyor. Dekoratif oturma birimleri, tören alanı, sergi alanı, dinlenme alanı ve doğal taş kaplama yüzeyleri de bulunuyor. Bunun yanı sıra yaklaşık 2 bin metrekarelik alana yayılan şelalesi bulunuyor.