İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirilen Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu hizmette sınır tanımayarak çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Turan Bedirhanoğlu’nun talimatları ile çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye ekipleri, bu güne kadar yapılmayan bir çok hizmeti vermeye başladı. Başkan Turan Bedirhanoğlu talimatları ile kış öncesinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler Vakıfkent Mahallesi Şaran Siteleri ve Çevre Yolu Bağlantı Kavşağında tamamlanan yol yapım ve asfaltın ardından bölgeyi vatandaşların hizmetine sundu.

Kışa girmeden alt ve üst yapı çalışmalarına hız veren Şırnak Belediyesi, Şaran Siteleri ve Çevre Yolu Bağlantı Kavşağında başlatmış olduğu yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak, vatandaşların kullanımına açtı. Yol yapım ve asfaltlama çalışmaları öncesinde, alt yapı çalışmalarına başlayan su ve kanalizasyon ekipleri; eskimiş ve işlevsiz kalan su ve kanalizasyon boru hatlarının tamamını sökerek, yenilerini döşedi. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte hızlıca yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına başlandı. Yaklaşık bir hafta gibi kısa bir sürede gece gündüz devam eden çalışmaların ardından, Şaran Siteleri ve Çevre Yolu Bağlantı Kavşağına sıcak asfalt uygulanarak, yol vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Tarihinde ilk defa sıcak asfaltla buluşturulan Şaran Siteleri ve Çevre Yolu Bağlantı kavşağı, yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte modern görünüme kavuştu.