Kış mevsiminin yaklaşmasıyla asfalt çalışmalarına hız veren Talas Belediyesi, merkez ve diğer ilçelerde yürüttüğü sıcak asfalt hizmetini kırsal mahallelerde de sürdürerek yolların kalitesini artırıyor.

Cebir, Kepez, Mengücek, Kuruköprü Mahallesi olmak üzere toplamda 2 bin 700 ton sıcak asfalt serilen mahallerde kırsala yatırımlar parklar, kültür merkezleri, fırınlar, yaya yolları olarak devam ediyor.

Merkezde ve kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların modern ve daha güvenli yollarda ulaşımlarını sağlamaları için çalışmalarına 2017 yılı sonuna kadar devam edeceklerini söyleyen Talas Belediyesi Başkan Vekili Ümit Dilci, "Gerek merkezde, gerek kırsal mahallelerde belediye olarak hizmetlerimizle var olmaya devam ediyoruz. Acil ihtiyacı olan kırsal yollarımızla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz sağ olsun gayretle çalışıyor. Cebir, Kepez, Mengücek, Kuruköprü Mahallesi olmak üzere toplamda buralara 2 bin 700 ton sıcak asfalt serildi. Asfalt yanında mahallelerimize park, fırın, kültür merkezi gibi birçok hizmet de sunuluyor. Emeği geçen tüm ekiplerimize teşekkür ederiz" dedi.