Gıda ve sağlık sektörlerinde temizlik herhangi bir kontaminasyonun oluşmasına engel olmak için ayrıcalıklı bir özen istese de her sektörde en azından personelin sağlığının korunabilmesi ve işletmenin sağlıklı bir şekilde işleyebilmesi için şarttır.

Temizleme sıklığına bağlı olmaksızın zemin temizliğinde ilk adım her zaman süpürme aşamasıdır. İşletme büyüklüğüne bağlı olarak genelde sanayi tipi elektrikli süpürgeler tercih edilir. Sanayi tipi bu makinelerin kapasitesi, domestik kullanım için tasarlanan makinelere nazaran oldukça fazladır. Domestik kullanımda makinenin yıpranma payı genelde zaman ve kullanım sıklığı ile ölçülse de endüstriyel anlamda ihtiyaç duyulan makinelerde kullanılan atmosfer, zemin gibi faktörler de yıpratan unsurlar arasına girer.

İhtiyaçlara Göre Sanayi Tipi Elektrikli Süpürge Çeşitleri

İşletmenin ortamı dikkate alındığında temizlik için gereklilikler farklılık gösterebilir. Islak ve/veya kuru temizlik yapabilen sanayi tipi elektrikli süpürgeler standart markalardan temin edildiğinde ihtiyacın çok üstünde ya da ihtiyacı karşılayamayan kapasiteye sahip olan ürünler satın alma riski bulunur.

Tam olarak ihtiyacı karşılayan doğru ürün tercihi hem etkili bir randıman alabilmek hem de fazla enerji tüketiminden tasarruf yapabilmek adına büyük bir önem taşır. Her ürününde aynı kalite standartlarını koruyabilen markaların ürünleri ele alındığında, ihtiyaçlara özel çeşitlendirilen ürünlerin hepsi aynı derecede üstün özelliklere sahip olur.

Sanayi Tipi Elektrikli Süpürgelerde Avrupa’nın Lider Firması Soteco

Kima Makine’nin Türkiye distribütörlüğünü yaptığı Soteco, kendi sektöründe Avrupa’da lider firmalardandır ve tüm ürün çeşitlerinde aynı kalite standartlarını koruyabilen nadir üreticilerdendir. Aynı zamanda dünyaca ünlü birçok tanınan markanın taşeron üreticisi olarak hizmet veren Soteco kalitesi Kima Makine ile Türkiye’de de tanınıyor.

Sanayi tipi elektrikli süpürge modellerinin birçoğunda yaşanan hava kaçırma problemi, anti bakteriyel filtre özelliklerinin bulunmayışı, tutma mandalının dayanıksız ve konforsuz oluşu gibi ciddi sorunlar Soteco’nun modellerinde yaşanmıyor. Siz de kendi işletmeniz için gerek yüksek kalitede ürün arayışı gerekse ekonomik ve verimli model arayışındaysanız adresini ziyaret edebilirsiniz.