Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalındaki çatışmada şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bir dizi ziyaret için sabah saatlerinde Trabzon’a gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi beraberindeki CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök ve CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör ile birlikte Maçka ilçesinin Köprüyanı mahallesinde geçtiğimiz günlerde çıkan çatışmada şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün ailesine Sukenarı mahallesindeki evlerine taziye ziyaretinde bulundu. Eren Bülbül’ün ağabeyleri Erdoğan ve Çağlar Bülbül ile görüşen Hamzaçebi, bir sıkıntılarının olması durumunda kendisini arayabileceklerini söyledi.

PKK terör örgütünün hain eylemini kınadıklarını belirten TBMM Başkanvekili Hamzaçebi, “PKK terörünün hain eylemini hepimiz kınıyoruz. Eren’i bütün Türkiye’nin evladı yapan acı bir eylemdi. Hangi terör örgütü olursa olsun hiçbir zaman Türkiye’yi bölmek gibi bir amaca ulaşamayacaktır. Milletimiz karşısında dimdik ayakta duracaktır. Milletimiz buna müsaade etmeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti buna müsaade etmeyecektir. Bu mücadele hep birlikte milletçe yürüttüğümüz mücadeledir. Bu acı bütün insanlığın acısıdır. Sayın Genel Başkanımızın taziye dileklerini de iletiyorum. Bu ülkede ay yıldızlı bayrağımız altında sonsuza kadar yaşayacağız bundan kimsenin kuşkusu olmasın” ifadelerini kullandı.