Kepez Belediyesi, Teomanpaşa Mahallesi’ndeki tüm sokakların asfaltını yeniliyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Teomanpaşa Mahallesi’ndeki Fethiyeliler Kahvehanesi’ni ziyaret etti. Tütüncü, mahalle sakinlerine en önemli beklentileri olan asfalt ve kaldırımla ilgili müjdeyi verdi.

Tütüncü, imara uygun yapılaşması ve kanalizasyon çalışması tamamlanan mahallenin tüm yollarının asfaltını ve kaldırımını yenileyeceklerini açıkladı. Başkan Tütüncü, ilk olarak yağmurlu havalarda su birikintisi olmaması ve vatandaşın ayağının suya değmemesi için yollarda kırmızı kot çalışması yapacaklarını belirtti.

90 sokağın asfaltı ve kaldırımı yenilenecek

Sıcak asfalt çalışmasına ise Kasım ayı içerisinde başlayacaklarını aktaran Tütüncü, “Mahallenin 90 sokağındaki yaklaşık 25 kilometre yolu sıcak asfaltla kaplayacağız. Kaldırımı da yenileyeceğiz. Vatandaşlarımıza ayağının suya değmediği, konforlu, kaliteli, kaymak gibi yollar armağan edeceğiz. Asfaltımız, kaldırımız mahallemize hayırlı olsun” dedi.

“Kahvehaneler, halkın meclisleridir”

Fethiyeliler Kahvehanesi’ni daha öncede ziyaret ettiğini anımsatan Başkan Hakan Tütüncü, “Kahvehaneler, halkın meclisleri. Oralarda çok şey öğreniyorum. İkindi çayında Fethiyeliler Kahvehanesi’nde hemşehrilerimizle hoş bir sohbeti paylaştık.”