Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlı 2015-2016 Vergi Yüksek Düzeyde Gelir/ Kurumlar Vergisi ödeyen Devrek ve Gökçebey’de çeşitli iş alanlarında faaliyet gösteren iş adamlarına yönelik düzenlenen ödül töreni için Zonguldak’ın Devrek ilçesine geldi.

Devrek Ticaret Odası tarafından organize edilen program için ilçeye gelen Hisarcıklıoğlu Devrek ve Gökçebey’de toplam 17 vergi rekortmenine ödüllerini takdim etti. Devrek TSO Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Devrek TSO Başkanı Ertan Cıvak, ”Odamıza kayıtlı bulunan Devrek ile Gökçebey ilçelerimizde çeşitli iş kollarında faaliyetlerde bulunan ve 2015-2016 Gelir ve kurumlar vergisinde dereceye giren firmalarımızın ödüllendirilmesi için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Öncelikle bu ödül törenine bizlerin davetini kırmayarak katılan eden TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’na yönetim kurulu ve misafirlerimiz adına teşekkür ediyorum. İlçemiz sınırlarında kurulması planlanan OSB için konuyu sayın başkanımıza aktardık kendisi bu konuda gereken neyse yapılacağının sözünü verdi inşallah yeni OSB hayata geçtiği zaman bölgemizde ciddi anlamda canlılık meydana gelecektir desteklerinden dolayı sayın başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

TSO Meclis Başkanı İlkin Taşçı da, ”Sayın başkanımıza ilçemize teşriflerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Geçtiğimiz yıllarda aynı tarihlerde odamızın açılışı için kendileri yine yanımızdaydı bizlere desteklerini esirgemeyen Sayın TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’na odamız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise yaptığı konuşmada, ”Ülkemize ve ilçemize katma değer katan tüm iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. İşinizin başında durursan başarı sağlarsanız eğer bir başarısızlık söz konusu ise kabahati kendinizde arayacaksınız buradan tüm aş adamlarımıza sesleniyorum işinizin başında durun ve erken kalkarsanız ve işinizi takip ederseniz başarınızı katlamaması içten bile değil” dedi.

"OSB için görüşeceğim"

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkıoğlu ise davetlilere hitaben yaptığı konuşmasında Devrek sınırları içerisinde kurulması planlanan yeni OSB için görüşmeler yapacağını ifade etti. Hisarcıklıoğlu, Öncelikle Tüm davetlilerimize hoş geldiniz. 2015-2016 yılları arasında ihracat yaparak ve piyasalara mal üreterek başarı sağlayan Devrek ve Gökçebeyli iş adamlarımızı tebrik ediyorum. Sizlerle birlikte olmaktan mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Çok güzel bir memlekette yaşıyorsunuz inanın Kayserinin Bünyan ilçesi buranın yanında sönük kalıyor. Çok şanslısınız Devrek bir sanayi şehri aslında kömür sizde, orman sizde bunun kıymetini bilim. Devrek sınırları içerisinde kurulması planlan yeni organize sanayi bölgesi için ilgili bakanla görüşeceğim. Devrek ilk geldiğim ile şimdiki zaman arasında çok ileri gitmiş yolları ile çehresi ile emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Oda başkanlığı yapmak öyle kolay bir şey değil eşten fedakarlık ister. Zamandan fedakarlık ister. Hülasa her şeyden fedakarlık ister. İlçelerimizde başarı sağlayan ve ödüle layık olan tüm iş adamlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Düzenlenen programa; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Çaycuma ve Gökçebey kaymakamları, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, TSO Meclis Başkanı İlkin Taşçı, TSO Başkanı Ertan Cıvak, diğer ilçe TSO başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Ödül töreninden sonra Rıfat Hisarcıklıoğlu’na ilçenin sembolü olan Devrek Bastonu ve çeşitli hediyeler takdim edildi.