Merhaba sevgili takipçiler, bildiğiniz gibi bir süredir yabancı dizilerin dublajları çıkmaya başladı ve altyazı sevmeyenler için birçok dizi artık dublaj olarak yayına hayatına merhaba diyor. Sizlere bugün 3 farklı dizinin dublajından bahsedeceğiz. Önce kısaca konularına değinelim istedik. İlk dizimiz the flash türkçe dublaj olarak yayında. Serimizde Barry Allen adındaki kahramanımız central city'de parçacık hızlandırıcısı deneyi yapıldığı esnada oluşan bir hatadan dolayı çıkan patlamadan etkiledir ve 9 ay gibi bir süre komada kalır. Komadan çıktığında ise artık dünyanın en hızlı adamıdır. Tabi onun gibi yüzlerce insan bu patlamadan farklı etkilenip güçler kazanır. Çoğu bunları kötüye kullanacaktr. Kahramanımız ve arkadaşlarıda bu tür insanları korumak için çaba göstereceklerdir.

Diğer bir dizimizde Türkçeye ergen kurt olarak gelen teen wolf türkçe dublaj dizimiz. Buradada Scott ve arkadaşlarının maceralarını izleyeceksiniz. Gençlerin oldukça popüler şekilde izlediği bu dizide kahramanımzı scott yeni ısırıldı ve dönüşüm geçirmektedir. Tabi ilerleyen bölümlerde bu olaylar uzayacak ve kendileri sürekli doğaüstü varlıklarla mücadele etmek zorunda kalacaklardır.

Son olarak tanıtacağımız dizide the mentalist türkçe dublaj olarak sizlerle. Burada Patrick Jane adında kahramamnımız mental birisidir ve insanların resmen içini düşüncelerini okuyabilir. Seri katil olan kırmızı john onun karısını öldürdüğü ve kızınıda öldürdüğü için onun peşine düşüp elinde sonunda onu yakalamak için oldukça fazla uğraş verecektir.