Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir günde 2 bin 524 forma dağıttı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezli öğrencilere okul forması dağıtmaya devam ediyor. Her Salı ve Cuma günleri farklı okullarda öğrenciler forma hediye eden Tütüncü, bu kez Habibler İmam Hatip Ortaokulu ve Varsak İmam Hatip Ortaokulu’nun formalarını dağıttı.

Geçen yıl 11 bin adet forma

Habibler İmam Hatip Ortaokulu’na 860, Varsak İmam Hatip Ortaokulu’na bin 664 olmak üzere toplamda 2 bin 524 yazlık ve kışlık formayı öğrencilere hediye eden Tütüncü, forma dağıtım töreninde eğitime destek veren bir belediye olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Geçtiğimiz yıl 11 bin adet okul formasını öğrencilere hediye ettiklerini ifade eden Tütüncü, bu yıl da bu rakama ulaşacaklarının müjdesini verdi.

Eğitimle farklı ufuklar

Tütüncü, çocukların eğitim ortamlarının eksikliklerini gidermeyi ve onlara iyi şartlarda eğitim sağlamayı amaçladıklarını dile getirerek, Kepez’deki tüm çocukların kendi çocuğu gibi olduğunu ve kendi yavruları gibi özen gösterdiklerini söyledi. Kepez’in kocaman bir aile olduğuna vurgu yapan Başkan Tütüncü, yeni nesilin en iyi şartlarda eğitim almaları için her türlü engelin aşılmasını amaçladıklarını belirterek, gelecek nesillerin iyi bir eğitimle çok daha farklı ufuklar açabileceğine değindi.

Her iki okulda aynı gün içinde gerçekleştirilen forma dağıtım törenleri ile 2 bin 500 formayı öğrencilere hediye eden Tütüncü, veliler, okul idareleri ve öğrencilerden teşekkür alkışları eşliğinde konuşmasını sürdürdü. Başkan Tütüncü, “Her yıl okul formalarını ayrı ayrı okullara hediye ediyoruz. Böylece bütün öğrencilerimize forma hediye etme hedefimiz var ve inşallah bunu gerçekleştireceğiz. Eğitime ne kadar katkı verebilirsek, işte biz de o kadar mutlu oluyoruz.”