Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Süleymanpaşa ilçesindeki Karadeniz Ortaokulu ve 100. Yıl Mehmet Sadık Özyüksel İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyareti sırasında sınıflara girerek öğretmen ve öğrencilerle dersler hakkında sohbet eden Vali Mehmet Ceylan, öğrencilere derslerine iyi çalışmalarını, kitap okumalarını ve spor yapmalarını tavsiye etti.

Karadeniz Ortaokulu ve 100. Yıl Mehmet Sadık Özyüksel İlkokulu yöneticileri ve öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Ceylan, okulların eğitim durumu ve ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulundu. Okulda bulunan öğretmenlerin yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Vali Ceylan, eğitim öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrenciler için başarılı geçmesini diledi.

100. Yıl Mehmet Sadık Özyüksel İlkokulu öğrencileri Vali Mehmet Ceylan’a tohumlu kurşun kalem ve kendilerinin ekmiş oldukları çiçeklerden hediye etti.

Ziyaretleri sırasında Vali Ceylan’a, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan eşlik etti.