Muhteşem güzellikleri, tarihi yapıları ve eşsiz denizi ile Türkiye’nin en gözde tatil merkezleri arasında bulunan Antalya; Kemer, Belek ve Lara gibi noktalar ile turistlerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Kemer, Belek ve Lara gibi kalabalık yerler tatillerin eğlencesini arttırırken Akdeniz’in ılık suları maviliği ile göz kamaştırıyor. Siz de keyifli, huzurlu ve bir o kadar ayrıcalıklı bir tatil geçirmek istiyorsanız rotanızı Antalya’ya çevirebilirsiniz. Hizmet kaliteleri ve konseptleri ile adından söz ettiren Kemer otelleri; muhteşem konumları ile fark yaratan Lara otelleri ve turistlerin en çok tercih ettikleri yerler arasında olan Belek otelleri arasından seçim yaparak unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz. 

Antalya’nın Cennet Köşeleri

Antalya’nın batı kıyılarında yer alan Kemer, dünya çapında en çok ziyaretçi çeken tatil beldelerinden biridir. Muhteşem denizi, heybetli dağları ve yemyeşil ormanları ile popülerliğini sonuna dek hak eden belde, kaliteli ve lüks Kemer otelleri sayesinde de ayrı bir cazibeye kavuşmuştur. Kemer otelleri gün boyunca devam eden animasyon gösterileri ile yerli ve yabancı turistlere eğlenceli zaman dilimleri yaşatarak tatilleri rüyaya çevirmektedir.

Lara otelleri de Antalya’nın genelindeki oteller gibi misafir memnuniyeti odaklı hizmet veriyor. Muhteşem manzaralarıyla Akdeniz’i kucaklayan Lara Otelleri yaz ayları başlamadan dahi yabancı turistlerle dolup taşıyor. Lara konumu gereği plaj bölgesi olduğu için tertemiz denizle buluşmak turistleri kelimenin gerçek anlamıyla mest ediyor.

Lüks Otellerin Merkezi

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek hem doğal güzellikleri hem de lüks Belek otelleri ile beğeni topluyor. Her bütçeye uygun fırsatlar sunan Belek otelleri her sene keşfetmeye meraklı turistleri çekiyor. Belek’in doğal güzellikleri saymakla bitmiyor. Düden Şelalesi bile başlı başına görülmeye değerken; Silyon Antik Kenti, Kurşunlu Şelalesi ve Tabiat Parkı, Aspendos Tiyatrosu, Perge Antik Kenti gibi zenginlikleri Belek’i eşsiz kılıyor. Aspendos Tiyatrosu’nda  düzenlenen organizasyonlara tanıklık edenler için Belek’in büyüsü tarifsiz bir şekilde çoğalıyor. Açık hava sporları yapanların gözdesi olan belde, aynı zamanda alışveriş keyfi yaşamak isteyenleri de memnun ediyor.