Maliye Bakanlığında açık bulunan İzmir Vergi Dairesi Başkanlığına, Vergi Başmüfettişi Rıfat Engin atandı. Açık bulunan Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığına Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, boşalacak olan Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığına Seyfettin Baysal atandı. Açık bulunan Muğla Vergi Dairesi Başkanlığına Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar atanırken yerine ise Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca atandı. Bu suretle boşalacak olan Hatay Vergi Dairesi Başkanlığına Nazmi Erol atandı.

Maliye Bakanlığında açık bulunan Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Müfettişi Hüseyin Erol, Denizli Vergi Dairesi Başkanlığına Zafer Evci, Edirne Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Müfettişi Selahattin Başkal, Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığına Abdullah Coşkuner, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Müfettişi Erhan Coşkun, Konya Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Başmüfettişi Musa Kazım Ünver, Malatya Vergi Dairesi Başkanlığına Yunus Poyraz, Mersin Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Müfettişi Adem Güngör, Samsun Vergi Dairesi Başkanlığına Zeki Yumbul, Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanlığına Cemal Demir, Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Müfettişi Ayhan Yaman atandı.

Başbakan Yardımcılığı Vakıflar Genel Müdürlüğünde açık bulunan Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Osman Güneren, Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğüne İsmail Aktaş, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Halil Taşkesen, Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Ahmet Aydın atandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında açık bulunan Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Murat Konan atandı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne Dr. Ünal Gündoğan atandı.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığına Ömer Ayçiçek atandı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Leyla Yapar başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına, Mehmet Arslan atandı. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çetin, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Açık bulunan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Sedat Yenidünya atandı. Açık bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğüne Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Lütfi Aydin atandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında açık bulunan Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına Nedim Özyol atandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığında Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Salih Evren Zengin başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.
Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Yusuf Kamberoğlu atandı. Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine İsmail Hakkı Tuhan atandı.

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, Nizamettin Ekinci atandı. Açık bulunan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, Ali Çakır yeniden atandı. Açık bulunan Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine, Ethem Kalın atandı. Açık bulunan Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, İsmail Kemaloğlu atandı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığına, Ömer Bülent Arslan atandı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine, Mümtaz Sinan atandı.
Açık bulunan Gümüşhane İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne, Edip Birşen, Amasya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne, Lokman Gültekin, Sinop İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne, Ahmet Celalettin Sulaoğlu, Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne, Nurettin Kiyas atandı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına, Mahmut Sami Gürbüz atandı.

İçişleri Bakanlığında Bakanlık Müşaviri Mehmet Arslan Küçük başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Yerine Bakanlık Müşavirliğine Muhammed Özden atandı.
Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Müsteşar Yardımcılığına Nermin Kırım atandı. Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Tanıtma Genel Müdürlüğüne, Telif Hakları Genel Müdür Yardımcısı İrfan Önal atandı.