Başkent'te aşırı süratli olduğu iddia edilen otomobil, önünde giden başka bir otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle, arkadan çarpan otomobilde bulunan 1 kişi yola düştü. Her iki araçtaki toplam 4 yaralı hastanelere gönderildi.

İddialara göre, Turgut Özal Bulvarı'nda çıkış istikametine doğru seyir halinde olan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 DG 288 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen Mehmet D.'nin kullandığı 06 AY 3073 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle arkadan çarpan otomobilde bulunan bir kişi yola düştü.

Çevreden yetişen vatandaşlar, her iki araçta bulunan yaralıları dışarı çıkardı. Arkadan çarpan otomobilde bulunan iki yaralı hastanelere kaldırılırken, araçta bulunan 3. kişinin bulunamadığı iddiası üzerine, görevliler çevrede araştırma yaptı. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri yolun kenarındaki arazide yaralı şahıs aradı. Ancak, kimse bulunamadı.

Diğer araçta bulunan yaralılar Nuray G. ve Ayşe D, olay yerine gelen 112 Hızır acil ambulanslarında ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra, Ankara Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.