Gaziantep'te öfkeli koca, boşanma aşamasında olduğu eşinin yaşadığı evde dehşet saçtı. Eşini ve 3 kişiyi silahla vurarak öldüren, 2 kişiyi de yaralayan şahıs kayıplara karıştı. Olay sırasında evde bulunan 3 yaşındaki Belinay isimli bir kız çocuğu saldırıdan yara almadan kurtuldu. Ailenin komşuları, kocasının kurşunuyla hayatını kaybeden kadının tehditlerden dolayı birkaç kez korunma talebinde bulunduğunu öne sürdü.

Olay, gece saatlerinde, Şahinbey ilçesine bağlı Düztepe Mahallesi'ndeki 18. Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, birbirinden ayrı yaşayan Yusuf ve Tuğba T. (19) çifti boşanma hazırlıkları yapıyordu. Teyzesinin evinde kalan genç kadın, defalarca eşinin tehditlerine maruz kaldı. Gece saatlerinde de Yusuf T., eşinin yaşadığı eve baskın yaptı. Evde bulunanlara kurşun yağdıran Yusuf T., eşi Tuğba T. teyzesi Şenel Ç. (39) ile birlikte evde bulunan Duran T.'yi (23) öldürdü. Kurşunların hedefi olan Ahmet Ç. (16) de kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sırasında evde bulunan 2 kişi de yaralandı. 3 yaşındaki Belinay isimli bir kız çocuğu saldırıdan yara almadan kurtuldu. Çocuk, komşuları tarafından evden çıkarıldı. Zanlı Yusuf T. ise kayıplara karıştı.

GENÇ KADIN TEHDİTLERDEN DOLAYI KORUNMA TALEBİNDE BULUNMUŞ

Olayın ardından polis ekipleri sokak çevresini güvenlik çemberine aldı. Sokağa giriş ve çıkışları yasaklayan ekipler, cinayetin yaşandığı evde incelemede bulundu. Kaçan zanlı Yusuf T.'nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Hayatını kaybeden 4 kişinin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bu arada, mahalle sakinleri, Yusuf T.'nin eşi Tuğba'yı defalarca tehdit ettiğini ve genç kadının da korunma talebinde bulunduğunu iddia etti. Bu talebin karşılık bulmadığını öne süren komşular, Tuğba T.'nin kocasıyla yaşadığı problemlerden dolayı boşanma kararı aldığını belirtti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.