Amerika'da 1876 yılında kurulan General Electric firması Türkiye'deki ticaretine 1948 yılında başlamıştır. General Electric servisi olarak bizler müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak yılların verdiği tecrübeyle beyaz eşya ve klima sektöründe gerekli tüm eğitim ve sertifikalara sahip teknisyenlerle cihazlarınızda oluşan problemlere müdahale etmekteyiz.


Beyaz eşya ve klimalarınızda oluşan her türlü arıza sebebi için General Electric servisi 444 1 840 çağrı merkezi numaramızdan veya 7/24 bize ulaşabilirsiniz. Beyaz eşyalarınızda meydana gelen gürültülü çalışıyor, sıkma yapmıyor, temiz yıkamıyor, kazan dönmüyor, altından su akıtıyor, kendiliğinden kapanıyor gibi her türlü arıza sebebi için mutlaka bize ulaşın. Beyaz eşyalarınızda oluşan arızaların yanı sıra klima cihazınızda oluşan su sızdırıyor, kumandayı algılamıyor, sürekli çalışıyor vb. arızaları için de Antalya General Electric seriteknik ekibimizden destek alabilirsiniz. Sektöründe lider bir firma olarak müşteri portföyümüzü yıllardır korumuş ve ileriye dönük çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz.


Bölgenize en yakın gezici servisi ekibimizi net çözümler için adresinize yönlendirelim. General Electric servisi yılın 365 günü çağrı merkezi numarasından telefonlarınızı beklemekte ve sizlere gereken hizmeti sunmaya hazır durumdadır. Hizmette sınır, kalitede üstünlük tanımıyor ve her geçen gün giderek hedefimize ulaşıyoruz. Müşteri memnuniyetini esas ilke edinerek mükemmelin üstünde hizmet sunmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Garantili, güvenilir onarım için telefonunuzun diğer ucundayız.


General Electric servisi İzmit ekiplerinin en sık karşılaştığı problemlerden biri olan "çamaşır makinesi su boşaltmıyor" şikayetiyle ilgili sizleri bilgilendirmek isteriz;


General Electric Çamaşır Makinesi Su Boşaltmıyor ise


  • Çamaşır makinesindeki suyun tahliyesini sağlayan pompa motorundaki arızalar da suyun boşaltılmasını engeller. Bu durum, servis tarafından pompa motoruna direkt olarak elektrik verilerek tespit edilir. Motorun durumuna göre tamiri yapılabilir ya da yenisi ile değiştirilmesi gerekebilir.

  • Çamaşır makinesinin içindeki suyu boşaltmamasının sebeplerinden birisi su tahliye pompasına yabancı cisim kaçmasıdır. Su tahliye pompasının kontrolü için öncelikle makinedeki su boşaltılmalıdır. Bunun için makinenin önünde ve alt kısımdaki kapak yerinden sökülmeli ve ardından çamaşır makinesi bir miktar geriye doğru yatırılmalıdır. Daha sonra kapağın arkasındaki tahliye hortumu dışarı çıkartılmalı ve hortumun ucundaki tıkaç çıkartılarak makine içerisindeki su boşaltılmalıdır. Makinenin suyu boşaltıldıktan sonra da pompanın kapağı saatin tersi yönde çevrilerek yerinden sökülmelidir. Kapağa bağlı filtre ve pompa elle kontrol edilmeli, buraya kaçan yabancı cisimler temizlenmelidir. Pompa içerisini herhangi bir çubuk vb cisimlerle temizlemeyiniz. Bu cisimler pompanın içerisindeki pervaneleri kırabiliyor ve bunun sonucunda pompa motorunun komple değiştirilmesi gerekebilir.

  • Çamaşır makinesindeki elektriksel arızalar da suyun boşaltılmasını engelleyebilir. Makine programının pompa motoruna enerji gönderememesi bu arızalardan birisidir. Bu tip arızalar General Electric servisi tarafından tespit edilir ve elektrik bağlantılarından kaynaklanan sorunlar, kabloların değiştirilmesi ya da tamir edilmesi ile giderilir.